10.kolo: Autoexpres - Stromovka Boys 4:6 (2:4)

09.11.2009 23:20

Hráno v pondělí 9.11.2009 ve 20:00, hřiště Astra 2

 

V nepovedeném a místy dost nervózním utkání jsme zaznamenali třetí porážku v sezóně a přišli tak o první místo v tabulce!

 

Do utkání jsme vstoupili velice dobře a hned záhy po chybě soupeřovy obrany se ujali vedení 1:0, když se efektní patičkou trefil Martin Telipský. Zdálo se, že budeme pokračovat na vítězné vlně jako v předešlých utkáních, ale bohužel se stal pravý opak. Hráčům Stromovky se podařilo velice rychle odpovědět a po jejich pěkné kombinaci byl stav 1:1. Soupeřovi jakoby narostla křídla a v těchto chvílích nás rychlou a hlavně důraznou hrou v obraně a rychlými brejky velice trápil. Bohužel se mu tyto brejky i s částečnou pomocí naší nedůsledné obrany dařilo efektně zakončovat a najednou byl stav skóre 1:4 v náš neprospěch. V tuto chvíli jsme byli dost opaření, jiskřičku naděje vykřesal až těsně před přestávkou opět patičkou po rozehraném přímém kopu Radek Brada - poločas tak skončil 2:4.

 

Do druhé půle jsme nastoupili s odhodláním zápas otočit tak, jak se nám to několikrát podařilo v minulých utkáních. Začali jsme sice náporem, ale naše plány brzy vzaly za své, neboť se opět prosadil útočník soupeře a zvýšil na 2:5. Nám se sice v těchto chvílích soupeře dařilo přehrávat, vypracovali jsme si šance, ale buď výborný gólman soupeře a nebo vlastní neschopnost v zakončení nám zabránilo ve vstřelení kontaktních gólů. Snížit se podařilo až asi 12 minut před koncem Michalu Vagenknechtovi po pěkné narážečce s Radkem Bradou - 3:5. I nadále jsme se snažili pokračovat v soustavném tlaku, ale byli jsme nuceni trochu otevřít hru, čehož soupeř využil a z rychlého brejku do otevřené obrany stanovil opět tříbrankový rozdíl - 3:6. V závěru utkání ještě snížil střelou z úhlu Martin Bubeník na 4:6, ale to bylo z naší strany vše a hráči Stromovky Boys tak dosáhli zaslouženého vítězství.

 

Sestava: Čálek - Vagenknecht, Doležal, Telipský, Gajdůšek, Bubeník, Brada

Branky: Telipský, Brada, Vagenknecht, Bubeník

 

Informace o utkáních 10.kola                                           Aktuální tabulka