11.kolo: Tefal-Rowenta - Autoexpres 5:3 (3:2)

09.11.2009 23:24

 

Hráno v pondělí 16.11.2009 ve 20:00, hřiště Astra 2

 

Závěr podzimní sezóny se nám nevydařil a s náš dlouholetý a tradiční rival Tefal-Rowenta nám uštědřil čtvrtou porážku v sezóně.

 

V posledním podzimním utkání se nám nepovedl hned začátek a po zaváhání M.Vagenknechta a přesné střele soupeřova útočníka se Tefal ujal vedení - 0:1. My jsme bohužel pokračovali ve špatném výkonu z minulého utkání a kombinace se nám nedařily. Výjimku tvořila pouze jediná a asi z naší strany nejhezčí akce utkání, kdy se po ťukesu na jeden dotek po ose Gajdůšek - Vagenknecht - Mlčák trefoval třetí jmenovaný do prázdné branky - 1:1. Vyrovnaný stav ale nevydržel dlouho, neboť soupeři se podařilo opět dostat dovedení, když hráč Tefalu napřáhl téměř z poloviny hřiště a chytrou střelou překvapil našeho gólmana - 1:2. I podruhé se nám podařilo vyrovnat, po výborně zahraném rohovém kopu se trefil P.Gajdůšek - 2:2. Tefal však ještě do poločasu opět skóroval a poločas tak skončil 2:3 v náš neprospěch. 

 

Druhý poločas jsme sice začali náporem, ale bohužel to byl nápor spíš bezzubý. Naopak se poprvé podařilo našemu soupeři odskočit v tomto zápase o 2 góly - 2:4. Nám se podařilo ještě snížit M.Vagenknechtem na 3:4, ale to bylo z naší strany bohužel vše. V závěrečném náporu, do kterého se zapojil i náš gólman, jsme inkasovali popáté a Tefal nás tak porazil 3:5. Tato porážka znamená, že ve velmi vyrovnané skupině přezimujeme na 3.místě tabulky.

 

Sestava: Čálek - Vagenknecht, Doležal, Telipský, Gajdůšek, Bubeník, Brada, Mlčák

Branky: Mlčák, Gajdůšek, Vagenknecht

 

Informace o utkáních 11.kola                                           Aktuální tabulka