8.kolo: Autoexpres - 1.FC Radík 6:4 (1:4)

26.10.2009 23:18

Hráno v pondělí 26.10.2009 ve 20:00, hřiště Astra 2

 

Kdo neviděl, neuvěří! Ve šlágru 8.kola jsme po heroickém výkonu pouze v pěti lidech, tj. bez střídání, porazili do té doby vedoucí a neporažený celek 1.FC Radík!

 

V prvním poločase nic nenasvědčovalo tomu, že by pro nás zápas mohl skončit šťastně. Podařil se nám sice vstup do utkání a celkem brzy jsme se ujali brankou Radka Mlčáka vedení 1:0. Tento stav ale nevydržel dlouho, neboť soupeř nás v prvním poločase přehrával, přitlačil nás na vlastní polovinu a dobrou kombinací a pěknými individuálními akcemi se mu postupně podařilo do poločasu vstřelit 4 branky. My jsme na toto nedokázali zareagovat, nedařila se nám kombinace a tak jsme v půli prohrávali 1:4.

 

Do druhého poločasu ale nastoupilo na naší straně úplně jiné mužstvo. Přestože v poli pouze ve čtyřech, zabojovali jsme a trpělivou hrou na brejky se nám podařilo srovnat, když se trefil dvakrát Martin Bubeník a jednou Michal Vagenknecht, který zakončil pěknou kombinaci střelou do prázdné branky. V této chvíli soupeř najednou nevěděl, co hrát, nám se skvělou taktickou hrou dařilo narušovat jejich akce a psychická výhoda byla rázem na naší straně. O rozdílovou branku na 5:4 v náš prospěch se postaral svou druhou brankou v zápase Radek Mlčák, když se po výhozu brankáře Petra Čálka trefil netradičně hlavou. Ve zbytku zápasu jsme výborně bránili, v závěru se na nás usmálo štěstí, když soupeř nastřelil tyč a v závěrečných minutách pečetil výsledek nechytatelnou střelou k tyči na konečných 6:4 Michal Vagenknecht.

 

Sestava: Čálek - Vagenknecht, Doležal, Bubeník, Mlčák

Branky: Bubeník 2, Mlčák 2, Vagenknecht 2

 

Informace o utkáních 8.kola                           Aktuální tabulka